De Breydelhoeve

Genieten van rust en ruimte op een authentieke boerderij

Authentieke boerderij

Natuurlijke omgeving

Kleinschalige vakantielocatie

Zeeland luxe vakantiehuis


In Zeeland verblijven in een luxe vakantiehuis, dat klinkt toch als de perfecte vakantie/ De Breydelhoeve biedt zo’n luxe vakantiehuis in Zeeland. Op de Breydelhoeve vindt u vier appartementen en een groepsverblijf die zich bevinden in een gerenoveerde koestal. Uw luxe vakantiehuis beschikt over een eigen terras met uitzicht op een mooi en groen weiland. Daarom is de Breydelhoeve de ideale plek om te genieten van rust en ruimte.

Wat kan ik in Zeeland doen in de omgeving van het luxe vakantiehuis?

Heeft u minder behoefte aan rust en ruimte en wilt u meer van Zeeland ontdekken? Dan is er in de omgeving van Breydelhoeve ook genoeg te doen. Zo kunt u een bezoek brengen aan de omliggende steden zoals: Cadzand-Bad, Sluis, Knokke, Brugge en Gent.

Ook zijn er voldoende bezienswaardigheden voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag doorbrengen in het grootste en modernste overdekte dolfinarium van Europa: Boudewijn Seapark. Voor liefhebbers van geschiedenis is er het Vlaemsche Erfgoed, een winkelstraat met winkeltjes, werkplaatsen en een historische werkende smederij en bakkerij. Daarnaast geeft de Breydelhoeve op verzoek ook historische rondleidingen door de omgeving van de hoeve in Zeeland.

Huur direct uw luxe vakantiehuis

Wilt u nu ook zo’n eigen luxe vakantiehuis in Zeeland huren en even lekker tot rust komen? Of genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft? U kunt telefonisch reserveren door te bellen naar +31-(0)117-391267. Heeft u vragen over het vakantiehuis of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuw

Ontbijt €10,- p.p.