De Breydelhoeve

Genieten van rust en ruimte op een authentieke boerderij

Authentieke boerderij

Natuurlijke omgeving

Kleinschalige vakantielocatie

Vakantiehuis 25 personen Zeeland


Bent u op zoek naar het ideale vakantiehuis voor 24 of 25 personen in Zeeland? En wilt u het perfecte vakantiehuis voor uw familieweekend, seminar of andere grote groepsgelegenheid? Dan is de Breydelhoeve iets voor u. De Breydelhoeve is gelegen in het dorpje Retranchement in Zeeland en beschikt over verschillende grote vakantiewoningen vlakbij de grens met Vlaanderen.

Vakantiehuis voor 24 of 25 personen in Zeeland

De grote vakantiewoningen zijn te vinden in een gerenoveerde koeienstal vlakbij Vlaanderen die dateert uit 1867. De verschillende vakantiewoningen bieden in totaal 34 slaapplekken en beschikken over de volgende voorzieningen:

  • De Paardenstal: twee tweepersoonsslaapkamers, keuken, eetgedeelte, zithoek, badkamer met douche en apart toilet.
  • Het Veulenkot: één tweepersoonsslaapkamer, één driepersoonsslaapkamer, een keuken, eetgedeelte, zithoek en badkamer met douche en toilet
  • t’ Kevent: één bedstee voor twee personen, één slaapkamer met drie bedden, een keuken (met vaatwasser, magnetron en koelkast), eetgedeelte, zithoek en badkamer met douche, bad en toilet.
  • De Koestal: twee tweepersoonsslaapkamers, keuken (met vaatwasser, magnetron, koelkast), eetgedeelte, zithoek en een badkamer met douche en apart toilet)
  • De Hooizolder: zestien bedden verdeeld over zes slaapkamers, twee ruime badkamers met douche, twee wc’s, keuken (met twee vaatwassers, twee magnetrons, twee ovens en twee koelkasten), een eetgedeelte en twee zithoeken.

Het vakantiehuis voor 24 of 25 personen bevindt zich in het dorpje Retranchement in Zeeland. Het dorpje ligt tegen de Belgische grens en hierdoor bent u vanaf de grote vakantiewoningen zo in Vlaanderen. Daardoor kunt u ook een bezoek brengen aan steden als Brugge, Knokke en Gent. Daarnaast biedt Zeeland een hoop bezienswaardigheden. Zo kunt u genieten van verschillende stranden, maar ook van musea zoals het Visserijmuseum.

Reserveer nu!

Wilt u uw eigen vakantiehuis voor 24 of 25 personen in Zeeland huren? Neem dan telefonisch contact op door te bellen naar +31-(0)117-391267 en reserveer een van de grote vakantiewoningen in Zeeuws-Vlaanderen!

Nieuw

Ontbijt €10,- p.p.