De Breydelhoeve

Genieten van rust en ruimte op een authentieke boerderij

Authentieke boerderij

Natuurlijke omgeving

Kleinschalige vakantielocatie

Huisje Zeeuws-Vlaanderen


Een huisje in Zeeuws-Vlaanderen. De perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van het strand en natuur. De Breydelhoeve verhuurt het huisje waarbij u zo aan het strand in Zeeland zit. De appartementen zijn gevestigd in een voormalige veeschuur die stamt uit 1879. De ideale plek om optimaal te genieten van een huisje nabij Cadzand Bad.

Wat vind ik in mijn huisje in Zeeuws-Vlaanderen?

U heeft de keuze uit verschillende appartementen die een slaapplek bieden voor vier tot zestien personen. Het huisje dat bijna aan het strand in Zeeland ligt, is altijd voorzien van:

  • Een keuken met vaatwasser, magnetron en koelkast
  • Een eetgedeelte
  • Zithoek
  • Badkamer met douche
  • Afgescheiden terras met ligging op het zuiden en uitzicht op de natuur

Het huisje bevindt zich in het dorpje Retranchement, dat in Zeeuws-Vlaanderen ligt. Vanaf die plek heeft u eindeloos veel mogelijkheden om leuke activiteiten te ondernemen. Zo zit u vanaf uw huisje snel aan het strand bij Knokke, maar ook vlakbij de verschillende stranden die Zeeland rijk is. Wanneer u even niet aan het strand in Zeeland wil liggen, kunt u uw huisje ook verlaten om een bezoek te brengen aan de Struisvogelboerderij Monnickedam, het Boudewijn Seapark of het Visserijmuseum. Ook voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kunnen uw kinderen spelen op de Speelboerderij de Pierewiet of geitjes knuffelen op kinderboerderij ’t Krekeltje.

Bel en reserveer direct

Bent u enthousiast en wilt u uw eigen huisje in Zeeuws-Vlaanderen huren? Reserveer dan telefonisch door te bellen naar +31-(0)117-391267. We zien u graag terug in een van onze huisjes in Zeeuws-Vlaanderen!

Nieuw

Ontbijt €10,- p.p.