De Breydelhoeve

Genieten van rust en ruimte op een authentieke boerderij

Authentieke boerderij

Natuurlijke omgeving

Kleinschalige vakantielocatie

Huisje bij strand Zeeuws-Vlaanderen


In een huisje bij het strand van de Breydelhoeve in Zeeuws-Vlaanderen komt u heerlijk tot rust en kunt u genieten van de prachtige natuur. De huisjes zijn te vinden in het dorpje Retranchement in Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij de Belgische grens en het strand van Cadzand Bad.

Wat biedt een huisje bij het strand in Zeeuws-Vlaanderen?

Bij de Breydelhoeve heeft u de keuze uit meerdere huisjes die gevestigd zijn in een gerenoveerde koeienstal in Retranchement, Zeeuws-Vlaanderen. Elk vakantiehuis is voorzien van een keuken met vaatwasser, magnetron en koelkast, eetgedeelte, zithoek en badkamer. Ook heeft elk huisje bij het strand een afgescheiden terras dat uitzicht heeft op al het natuurschoon dat Zeeuws-Vlaanderen biedt. Naast de mooie natuur heeft Zeeuws-Vlaanderen nog veel meer te bieden, vanaf uw vakantiehuis in Retranchement bent u zo in steden als Knokke, Brugge en Gent. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Visserijmuseum of het Victoriadoolhof. Voor de allerkleinsten is kinderboerderij ’t Krekeltje of Speelboerderij De Pierrewiet een leuke dag weg. Bent u meer geïnteresseerd in geschiedenis? Dan biedt de Breydelhoeve ook een historische rondleiding. Natuurlijk kunt u met goed weer ook gewoon een dagje naar het strand. Het vakantiehuis is 2,5 kilometer verwijderd van een van de vele stranden, die Zeeuws-Vlaanderen rijk is, zoals die van Cadzand Bad en Sluis.

Reserveer je eigen vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen!

Wilt u tot rust komen en genieten van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis in Zeeuws-Vlaanderen? En bezoekje brengen aan al het moois dat Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft? Reserveer dan uw eigen huisje bij het strand in Zeeuws-Vlaanderen door te bellen naar +31-(0)117-391267. En wie weet zien we u terug in een vakantiehuisje van de Breydelhoeve in Retranchement en bij het strand in Zeeuws-Vlaanderen.

Nieuw

Ontbijt €10,- p.p.