De Breydelhoeve

Genieten van rust en ruimte op een authentieke boerderij

Authentieke boerderij

Natuurlijke omgeving

Kleinschalige vakantielocatie

Cadzand verhuur


In de buurt van Cadzand kunt u voor de verhuur van een vakantiehuis uitstekend terecht bij de Breydelhoeve. De Breydelhoeve ligt in Retranchement, een dorpje op 2,7 kilometer van het centrum van Cadzand. De verhuur in Retranchement, die vlakbij Cadzand is, bestaat uit meerdere appartementen die zich bevinden in een gerenoveerde koeienstal. In totaal is er keuze uit vier appartementen en één groepsaccommodatie.

Genieten in de buurt van Cadzand: kies voor de verhuur van de Breydelhoeve

In de buurt van de verhuur in Retranchement is veel te doen voor jong en oud, zo kunt een bezoek brengen aan het strand van Cadzand of verschillende braderieën of jaarmarkten. Ook zijn er meerdere wandel- en fietsroutes in de omgeving van de verhuur in Retranchement, onder andere de fietsroute van Cadzand naar Knokke. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan verschillende musea, zoals het Visserijmuseum, het grootste overdekte dolfinarium, Boudewijn Seapark en een heuse Struisvogelboerderij. Ook aan de kleinere kinderen is gedacht. Voor deze groep is kinderboerderij ’t Krekeltje en Speelboerderij De Pierewiet een leuke dag weg.

Reserveer direct!

Klinkt een verblijf op de Breydelhoeve u als muziek in de oren? Reserveer dan telefonisch door te bellen naar +31-(0)117-391267. Dan zien we u graag terug in een van onze prachtige appartementen!

Nieuw

Ontbijt €10,- p.p.