De Breydelhoeve

Genieten van rust en ruimte op een authentieke boerderij

Authentieke boerderij

Natuurlijke omgeving

Kleinschalige vakantielocatie

Appartement Zeeuws-Vlaanderen


De Breydelhoeve is de ideale vakantielocatie als u een appartement wilt huren in Zeeuws-Vlaanderen. De Breydelhoeve is een kleinschalige vakantielocatie die bestaat uit vier ruime appartementen en een groepsverblijf. U kunt hier genieten van een natuurlijke omgeving of een bezoek brengen aan een van de vele bezienswaardigheden in Zeeuws-Vlaanderen en Cadzand Bad.

Welk appartement in Zeeuws-Vlaanderen kiest u?

De Breydelhoeve is gelegen in het dorpje Retranchement. De appartementen bevinden zich in een verbouwde veestal die dateert uit 1867. De appartementen hebben daarom toepasselijke namen, zoals:

Ook is de Breydelhoeve ideaal voor gezinnen met kinderen. Er is veel spelruimte en een eigen afgescheiden terras. Daarnaast kunt u vanuit uw appartement in Zeeuws-Vlaanderen genieten van een prachtig uitzicht op het weiland. Het strand van Cadzand Bad is vanuit Retranchement een halfuur lopen.

Wat is er te doen in Zeeuws-Vlaanderen?

In Zeeuws-Vlaanderen is er voor jong en oud genoeg te doen. U bent vanaf de Breydelhoeve zo in plaatsjes als Cadzand-Bad, Sluis, Knokke, Brugge en Gent. Maar u kunt ook een bezoek brengen aan bezienswaardigheden, zoals het Visserijmuseum, de Struisvogelboerderij Monnickenwerve, Toversluis en het Boudewijn Seapark. Bent u meer geïnteresseerd in geschiedenis, dan verzorgen wij met plezier een historische rondleiding.

Wilt u reserveren?

Wilt u genieten van de rust en ruimte die een appartement in Zeeuws-Vlaanderen biedt? Of juist een bezoek brengen aan de vele bezienswaardigheden die er in de omgeving van Retranchement te vinden zijn? Reserveer dan een van de appartementen of het groepsverblijf door te bellen naar +31-(0)117-391267. Heeft u verder vragen over de appartementen of omgeving, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen.

Nieuw

Ontbijt €10,- p.p.